back to top
32.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

32.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Το μετέωρο βήμα του Παύλου Πολάκη με φόντο τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Η σιβυλλική δήλωση του Παύλου Πολάκη περί «λύσης που θα δοθεί στο συνέδριο» πυροδότησε σειρά σεναρίων γύρω από τις επόμενες κινήσεις του, καθώς στον απόηχο της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος έγινε αποδέκτης δημοσίων παροτρύνσεων από οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να προχωρήσει στην δημιουργία νέου κόμματος.

Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως η δράση του, όποια εξέλιξη και αν έχει αυτή στο προσεχές μέλλον, θα κινηθεί εντός του κόμματος, στο οποίο παραμένει μέλος. «Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή ,κόπο και έργο και το 15-19 και απο το 19 μεχρι σημερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ !Ο λαος αποφασιζει ποιον διαγραφει απο βουλευτή και τα μελη του κόμματος απο μελος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!.

Σε αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα του συνοψίζεται το ηγετικό παρουσιαστικό που θέλει να προβάλλει απέναντι σε όσους θεωρεί ότι μεθοδεύουν την εκπαραθύρωση του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι μπορεί την τελική εντολή για την διαγραφή του να την έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε με βαριά καρδιά και πόνο ψυχής, όπως άλλωστε άφησε να εννοηθεί με την παρέμβαση του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο Π. Πολακης επιχείρησε να συμμετάσχει αλλά του υποδείχθηκε να μην παραμείνει σε αυτή από τον Σ. Φάμελλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαγραφή του Π. Πολάκη συνδέεται με τις ευρύτερες εσωκομματικές εξελίξεις και την αμφισβήτηση που υφίσταται ο Σ. Κασσελάκης από σημαντικό αριθμό στελεχών, μελών της Κ.Ε, αλλά και βουλευτών. Αυτό σημαίνει ότι ο Σ. Κασσελάκης, θέτοντας προσωρινά εκτός Κ.Ο τον Π. Πολάκη, εξουδετέρωσε ένα επιχείρημα των εσωκομματικών του αντιπάλων, οι οποίοι ήδη είχαν θέσει ζήτημα για τον βουλευτή Χανίων από την τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας όταν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμη επεισόδιο, εξαπολύοντας επίθεση στην Γραμματέα της Κ.Ε της Νέας Δημοκρατίας Ν. Συρεγγέλα.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα