back to top
35.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

35.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Eνστάσεις αντισυνταγματικότητας κατά του άρθρου 65 του νομοσχεδίου για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

Eνστάσεις αντισυνταγματικότητας κατά του άρθρου 65 του νομοσχεδίου για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση που προβλέπει «ποινές» για τους ιδιώτες γιατρούς που αρνηθούν να βάλουν πλάτη στο ΕΣΥ το οποίο έχει φέρει σε μετωπική σύγκρουση τους γιατρούς με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

«Να αποσύρετε το άρθρο 65, αφήστε τα τερτίπια. Είναι παράλογο, αντισυνταγματικό και πέραν κάθε επιστημονικής δεοντολογίας. Δεν είναι δυνατόν να προσβάλλετε τους ιατρούς. Κοιτάξτε τι γίνεται στην πλατεία Συντάγματος, έξω από τη Βουλή με τους γιατρούς που διαμαρτύρονται», ανέφερε αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιώτοπουλος, επικρίνοντας παράλληλα την κυβέρνηση για τα άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούν στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση.

Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Μάντζος κατέθεσε την ένσταση αντισυνταγματικότητας για το ίδιο άρθρο 65, όπως επίσης, και την κατάθεση αιτήματος ονομαστικής ψηφοφορίας για τρία άρθρα του σχεδίου νόμου.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα