back to top
35.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

35.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Η ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ αποχώρησε από το Ολυμπιακό Χωριό

Διαβάστε επίσης

Η Αμερικανίδα τενίστρια Κοκό Γκοφ, Νο. 2 στον κόσμο, αποκάλυψε ότι η ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ άφησε το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι και μετακόμισε σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Παρέμεινε μόνο εκείνη στις εγκαταστάσεις, είπε επίσης, σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok.

Η 20χρονη τενίστρια δείχνει μερικούς αθλητές, από διάφορα αθλήματα, στην αίθουσα, εξηγώντας ότι είχαν μόνο δύο μπάνια στη διάθεσή τους. «Δέκα κορίτσια, δύο μπάνια,» είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα, η Γκοφ δήλωσε ότι «όλες οι τενίστριες πήγαν σε ένα ξενοδοχείο», εκτός από εκείνη. «Τώρα είμαστε πέντε κορίτσια για δύο μπάνια», έγραψε σε ένα σχόλιο.

Η τενίστρια αποκάλυψε επίσης ότι έπρεπε να δανειστεί ένα στρώμα από την ομάδα τοξοβολίας για να κοιμηθεί στο κρεββάτι. Να σημειωθεί ότι οι συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν προκαλέσει κάποιες αντιπαραθέσεις, κυρίως λόγω του ότι δεν υπάρχει κλιματισμός στα δωμάτια.

Εναλλακτικά, δημιουργήθηκε ένα σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί κρύο νερό βάθους 70 μέτρων, το οποίο κυκλοφορεί στο δάπεδο των κτιρίων για τη μείωση της θερμοκρασίας στα διαμερίσματα.

Η απόφαση είναι μέρος του στόχου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να μειώσει στο μισό το αποτύπωμα άνθρακα των Αγώνων του Παρισιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα