back to top
36.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

36.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Λαρεντζάκης: «Να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου με τον Καναδά»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προχώρησε σε δηλώσεις μετά την προπόνηση της Εθνικής και αναφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καναδά, στο ματς με την Ισπανία, στην εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο περιστατικό με τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ.

Για το δεύτερο ημίχρονο με τον Καναδά και το ματς με την Ισπανία:

«Θέλουμε να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Καναδά. Την ίδια άμυνα, την ίδια πίστη και αποφασιστικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο αρχίσαμε λίγο νωθρά, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω πως είναι τελείως διαφορετική ομάδα η Ισπανία, παίζει ένα τελείως ευρωπαϊκό μπάσκετ, σαν το δικό μας και πιστεύω πως έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, θεωρώ πως πρέπει να αντιμετωπίζεις την Ισπανία με πίεση, με πολλή επαφή, να παίξουμε με ένταση στην άμυνα για να βρούμε ανοιχτούς χώρους στο τρανζίσιον και να πάμε στα επιθετικά ριμπάουντ».

Για το πώς βιώνει τη συμμετοχή στη διοργάνωση: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι μοναδικό όταν παίζεις για τη χώρα σου. Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει αρκετά, έχουμε ένα τρομερό κλίμα και μέσα από τη δουλειά μας έχουμε πίστη στους εαυτούς μας για να τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι διοργανώσεις, μπορεί για έναν πόντο να περάσεις ή να αποκλειστείς. Κάθε φάση μετράει και το μυαλό μας είναι στο πολύ σημαντικό ματς με την Ισπανία. Όλα τα ματς είναι σαν τελικοί, τα βλέπουμε σοβαρά, κάθε παιχνίδι, κάθε κατοχή, κάθε πόντους μετράει».

Για την ένταση που είχε με τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ στο τέλος του αγώνα της πρεμιέρας: «Έπεσα κατά λάθος πάνω στον ξάδερφό του (Νικέιλ Αλεξάντερ Ουόκερ) και ήρθε κατευθείαν και μου μίλησε. Εγώ δεν αντέδρασα καν. Ήρθε εκείνος, είπε τα δικά του και τελείωσε. Δεν έγινε κάτι, δεν είπα κάτι. Εντάξει, τελείωσε».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα