back to top
31.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

31.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Ανταμ Πίτι

Διαβάστε επίσης

Λίγες ώρες αφότου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο των 100μ. πρόσθιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», ο Ανταμ Πίτι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας.

Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης, που τα προηγούμενα δύο χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα (τόσο με τραυματισμούς όσο και ψυχολογικά), επέστρεψε με στόχο να φτάσει σε ένα τρίτο διαδοχικό Ολυμπιακό τίτλο στο ίδιο αγώνισμα, κάτι που στο παρελθόν έχει πετύχει (από άνδρες κολυμβητές) μόνο ο Μάικλ Φελπς.

Ο άλλοτε ανίκητος Πίτι έδωσε τη μάχη του στον τελικό χθες το βράδυ, αλλά ηττήθηκε με διαφορά δύο εκατοστών του δευτερολέπτου από την Ιταλό Νικολό Μαρτινένγκι και μοιράστηκε το δεύτερο σκαλί του βάθρου με τον Αμερικανό Νικ Φινκ, με τον οποίο είχαν τον ίδιο χρόνο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Βρετανών, ο 30χρονος κολυμβητής εμφάνισε κάποια συμπτώματα ήδη από χθες το πρωί, κυρίως πονόλαιμο, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε το βράδυ μετά τον αγώνα. Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε τεστ για COVID που βγήκε θετικό. Ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως σε κάθε ασθένεια, όπως διευκρινίζει η Team GB.

Ο Πίτι δεν έχει άλλο ατομικό αγώνισμα, όμως είναι πολύ σημαντική μονάδα για τις «σκυταλοδρομίες» 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών και mixed της Βρετανίας, που αγωνίζονται στα τέλη της εβδομάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα