back to top
34.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

34.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Α. Ξυλουργίδης: ‘Αδικο να γίνεται τόσο σκληρή σπέκουλα στην πλάτη ενός νεκρού δημοσιογράφου για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα

Διαβάστε επίσης

Την ενοχή των δύο αδελφών που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως δράστες της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός τόνισε στο δικαστήριο πως η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου σχετίζεται με την επαγγελματική δραστηριότητά του. Αποδεχόμενη τις αναφορές της δικογραφίας, η εισαγγελέας επεσήμανε πως η δολοφονία συνδέεται με τις αποκαλύψεις για το οργανωμένο έγκλημα που φαινόταν ότι σκόπευε να κάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ.

«Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί», τόνισε στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Λαυράνο ο Αντώνης Ξυλουργίδης, που εκπροσωπεί τη χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου.

«Σε κάθε δολοφονία κατόπιν παραγγελίας – εδώ έχουμε ένα συμβόλαιο θανάτου – υπάρχει σχέση ηθικού αυτουργού και τη εντολής που έχει δώσει στους φυσικούς αυτουργούς. Είναι σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα για τους ηθικούς αυτουργούς, η οποία προφανώς είναι μυστική».

Για το κατεστραμμένο CD

«Είναι πραγματικά άδικο στην πλάτη ενός νεκρού δημοσιογράφου να γίνεται τόσο σκληρή σπέκουλα για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα. Είναι άλλο το ό,τι καταδικάζουμε ότι καταστράφηκε ένα υλικό και άλλο τι είχε αυτό το υλικό. Ξεκαθαρίζω ότι το υλικό αφορούσε μόνο επαφές και όχι συνομιλίες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα