back to top
30.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Αιγύπτια ξιφομάχος αγωνίστηκε 7 μηνών έγκυος

Διαβάστε επίσης

«Αυτό που εσάς φαίνεται σαν δύο αθλητές να είναι στο πόντιουμ, στην πραγματικότητα είναι τρεις! Είμαι εγώ, η αντίπαλός μου και το μωρό μου που θα έρθει στη ζωή»!

Με τα λόγια αυτά, η Νάντα Χάφεζ αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στο instagram ότι είναι έγκυος επτά μηνών μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στου τουρνουά της ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με την ήττα της από την Ζεόν Χαγιουνγκ από τη Νότια Κορέα.

«Το μωρό μου και εγώ μοιραστήκαμε τις προκλήσεις που είχαμε, είτε αυτές είναι σωματικές είτε συναισθηματικές. Η εγκυμοσύνης σαν δοκιμασία είναι δύσκολή από μόνη της, αλλά το να παλέψεις για να διατηρήσεις την ισορροπία της ζωής και του αθλητισμού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο.

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι γεμίζει περηφάνια για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16! Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου @ibrahimihab11 και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω μέχρι εδώ. Η συγκεκριμένη Ολυμπιάδα ήταν διαφορετική. Τρεις φορές *Ολυμπιονίκης* αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας μια μικρή Ολυμπιονίκη», έγραψε.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα