back to top
29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

«Χρυσές» οι ΗΠΑ στην ενόργανη με τρομερή Μπάιλς

Διαβάστε επίσης

Σε απόλυτο θρίαμβο των ΗΠΑ και της Σιμόν Μπάιλς εξελίχθηκε ο τελικός του ομαδικού γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά της Ενόργανης Γυμναστικής των Αγώνων του Παρισιού, με τις Αμερικανίδες γυμνάστριες να μετατρέπουν σε… περίπατο τους 4 κύκλους ασκήσεων και να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο με 171.296 βαθμούς.

Αυτό ήταν ο 5ο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο για την καταπληκτική 27χρονη γυμνάστρια η οποία επέστρεψε στην κορυφή μετά τα 4 χρυσά στους Αγώνες του Ρίο, καθότι στο Τόκιο είχε πάρει το αργυρό στο ομαδικό και ένα χάλκινο στη δοκό ισορροπίας.

Οι Αμερικανίδες ήταν εξαιρετικές σε όλα τα προγράμματά τους, πήραν απ’ τον πρώτο κύκλο ασκήσεων το προβάδισμα και σφράγισαν το χρυσό μετάλλιο με την εκπληκτική εμφάνιση της Μπάιλς (τελευταία στη σειρά) στις ασκήσεις εδάφους, όπου συγκέντρωσε 14.666 βαθμούς.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ιταλίδες που έκαναν εξαιρετικές εκτελέσεις στις ασκήσεις τους, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν ξανά οι Βραζιλιάνες κατακτώντας το χάλκινο. Στον αντίποδα, απογοήτευσε η ομάδα της Κίνας που αν και ήταν απ’ τα φαβορί για τα μετάλλιο κατετάγη μόλις στην 6η θέση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα