33.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

33.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Μπακογιάννης – Ομολογία σοκ: Ο κ. Δούκας λέει στις γυναίκες αν κακοποιηθείτε τον Αύγουστο αλλάξτε πόλη. Εμείς είμαστε κλειστά.

Διαβάστε επίσης

Στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών.

Σήμερα, ο δήμαρχος Αθηναίων αναγκάστηκε να παραδεχθεί και επίσημα ότι ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών είναι κλειστός. Αλλά για τον ίδιο είναι απλά μια Τρίτη απόγευμα.

Όχι κ. Δούκα, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών δεν πάει διακοπές. Λέτε στις γυναίκες της Αθήνας: «αν κακοποιηθείτε τον Αύγουστο, αλλάξτε πόλη. Εμείς είμαστε κλειστά».

Όχι κ. Δούκα, το Κέντρο για την καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και Πολλαπλών Διακρίσεων δεν μετεξελίσσεται, όπως ψευδώς υποστηρίζετε. Κλείνει. Και η Δημοτική σας αρχή απολύει εξειδικευμένο προσωπικό.
Όχι κ. Δούκα, το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων δεν αναβαθμίζεται, όπως επίσης ψευδώς αναφέρετε, αλλά καταρρέει, ενώ η πόλη γεμίζει ξανά αστέγους.

Βρήκατε έτοιμες δομές, βρήκατε εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, βρήκατε έμπειρο προσωπικό, βρήκατε στρωμένο έδαφος για να κάνετε τη δουλειά σας.

Όπως βρήκατε έτοιμο το έργο της αναβάθμισης των Δημοτικών Ιατρείων και της δημιουργίας του Rainbow House, της Δομής προστασίας για άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ που δεν φτάνει που τα καθυστερείτε, έχετε και το θράσος να επικαλείστε ότι είναι δικά σας έργα.

Αυτό που δεν βρήκατε είναι το ενδιαφέρον, τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθείτε.

Καλές οι ανακοινώσεις από την Κω, αλλά φτάνουν τα παιχνίδια εντυπώσεων στις πλάτες των ασθενέστερων.

Λυπούμαστε που σας αναγκάσαμε να διακόψετε τον προεκλογικό σας αγώνα για να ασχοληθείτε με την Αθήνα, αλλά σας καλούμε έστω και τώρα να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας πριν να είναι πολύ αργά.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα