back to top
33.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

33.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάρεμτσουκ

Διαβάστε επίσης

Στον Ολυμπιακό ανήκει με κάθε επισημότητα ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού από την Κλαμπ Μπριζ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φορτσάρει μεταγραφικά, καθώς τη Δευτέρα είχαν επισημοποιήσει την προσθήκη του Κρίστοφερ Βέλντε, την ώρα που είναι κοντά στον Αντρέ Όρτα, ενώ θέλουν να δρομολογήσουν τις οριστικές εξελίξεις με τον Ποντένσε. Έχοντας τον Πορτογάλο σύμμαχό τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε άσος -μεταξύ άλλων- των Ντιναμό Κιέβου, Γάνδης, Μπενφίκα, Κλαμπ Μπριζ και Βαλένθια είναι στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Δευτέρας και αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Ολυμπιακός θα δώσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ στους Βέλγους, ενώ το ποσό μπορεί να αυξηθεί με κάποια μπόνους.

Την περασμένη σεζόν έκανε 29 συμμετοχές με τη Βαλένθια (σημειώνοντας και τέσσερα γκολ), ενώ αγωνίστηκε σε πέντε ματς με την Κλαμπ Μπριζ, σκοράροντας τέσσερις φορές.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα