back to top
33.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

33.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Πολάκης: Στημένο το κλάμα της Λινού – Νέα κόντρα με Α. Γεωργιάδη

Διαβάστε επίσης

Nέα κόντρα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αφού έκανε μια αναδρομή στις υποθέσεις διαφθοράς που κατά τη γνώμη του αποκάλυψε στο χώρο της υγείας, ευχαριστώντας τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους που όπως είπε «δεν τσίμπησαν» στο στημένο σκηνικό με την συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, έκανε λόγο για προβοκάτσιες που αφορούν το ύφος και το ήθος του, ενώ υποστήριξε πως θα το ξαναέκανε και επιτέθηκε και πάλι στην Αθηνά Λινού ότι «έκλαψε με χρονοκαθυστέρηση, υποκριτικά και στημένα».

«Απαιτώ από τον πρόεδρο της Βουλής μετά και την παραδοχή της κυρίας Πετρούλια ότι δεν έχει πρόβλημα υγείας να πάρει πίσω όσα είπε» συνέχισε για τον κ Τασούλα και κατέληξε πως «απέτυχαν όσοι ήθελαν να τον αποδομήσουν», και πως θα είναι «εδώ πιο δυνατός» και θα είναι ακόμη πιο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έπρεπε να είναι εδώ ο κ. Πολάκης. Στην Ευελπίδων έπρεπε να είστε, σας έχει κάνει μήνυση η κ Αραμπατζή. Πάτε για πέμπτη αναβολή» απάντησε ο υπουργός Υγείας κατηγορώντας τον βουλευτή ότι κρύβεται από τα δικαστήρια και πως οι χιλιάδες διαδικτυακοί του φίλοι δεν γνωρίζουν ότι είναι ένας δειλός. Για το περιστατικό με την συνεργάτιδα του είπε ότι άσκησε μπούλιγκ και διαγράφηκε έστω και κατά το ήμισυ γιατί έκανε δύο γυναίκες να κλάψουν.

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε λέγοντας ότι θα πάει τώρα στο δικαστήριο ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κατηγόρησε ότι κάνει σόου.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα