back to top
29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Βλάχος: «Δεν ξέρω αν αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν χάσαμε την πίστη μας»

Διαβάστε επίσης

Χωρίς συγκέντρωση ήταν η Εθνική πόλο των Ανδρών στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με το Μαυροβούνιο, όπως δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη στα πέναλτι.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του δεν έχασαν την πίστη τους και έτσι έφτασαν κατάφεραν να φτάσουν στο μεγάλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Πήραμε μια νίκη έστω και στα πέναλτι. Δεν ξέρω αν την αξίζαμε, δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Αλλά όταν φτάνεις να προηγείσαι 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, νομίζω ότι δείχνει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες.

Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα αρχίζουν τα θρίλερ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κι αυτό μας επηρέασε. Κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας. Αυτό είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό, που νομίζω πως αν το κρατήσουμε και βελτιώσουμε ορισμένα τακτικά θέματα, νομίζω θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Ό,τι παίρνουμε, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.

Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, παρά τα λάθη έδειξαν μεγάλη καρδιά. Ίσως το πιο δίκαιο ήταν τα πέναλτι, η άλλη ομάδα είχε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι. Επίσης ήμασταν καλοί στα πέναλτι, αν και ελπίζω να μην χρειαστεί ξανά.

Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήμασταν νωθροί, τρώγαμε γκολ σε αντεπίθεση και στον παραπάνω. Το να μπορείς να γυρνάς τόσο την απόδοσή σου και να διορθώνεις τα λάθη σου κατά την διάρκεια του αγώνα νομίζω πως είναι σπουδαίο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα