28.5 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

28.5 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Ήττα για την Εθνική πόλο γυναικών 10-8 από την Ισπανία

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 10-8 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών από την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά και πλέον θα παίξει για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση απέναντι στην Ιταλία την Παρασκευή.

Η εθνική μας ομάδα κατάφερε να μπει καλά στην αναμέτρηση με αντίπαλο την «Φούρια Ρόχα» καθώς ήταν αυτή που επέβαλε τον ρυθμό της ανοίγοντας το σκορ. Η Ισπανία δεν ήθελε να μείνει πολύ πίσω και βρήκε τις λύσεις και έφτασε στην ισοφάριση κλείνοντας το οκτάλεπτο στο 2-2. Στο δεύτερο οι Ισπανίδες άνοιξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, με τις Ελληνίδες παίκτριες να αρέσκονται σε αυτό, βρίσκοντας χώρους για να σκοράρουν.

Παρόλο τον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού το ημίχρονο έληξε ισόπαλο στο 5-5, με τις δυο ομάδες να έχουν ελάχιστες διαφορές.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η επίθεση της «γαλανόλευκης» κόλλησε, με αποτέλεσμαη αντίπαλη ομάδα να πάρει διαφορά, με το σκορ να κλείνει στο 9-7. Εκεί η Ελλάδα προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά η Ισπανία είχε όλες τις λύσεις για να φτάσει στην νίκη. Η τυπικά γηπεδούχους πήρε τη νίκη και έτσι έκανε το 3/3 στον όμιλο, όπου πλέον είναι μόνη στην κορυφή.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-2, 1-1

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα