back to top
28.7 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

28.7 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Μπάνια Λούκα-ΠΑΟΚ: Έτοιμος για την πρόκριση ο “δικέφαλος του Βορρά”

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ καλείται να προστατέψει το υπέρ του 3-2 της Τούμπας για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έχοντας προίκα το υπέρ του 3-2 της Τούμπας, ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στις 22:00-Novasports Prime, την Μπάνια Λούκα με στόχο να μείνει όρθιος στη Βοσνία για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Εφόσον τα καταφέρει η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε, η οποία έβγαλε νοκ-άουτ την Κλάκσβικ. Εφόσον αποκλειστεί, θα παίξει απέναντι στην ομάδα από τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Europa League.

Δεν ισχύει ο κανονικός του εκτός έδρας γκολ. Οπότε, σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτά, η μονομαχία θα οδηγηθεί σε παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλτι.

Δίχως απουσίες ουσιαστικά θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προφανώς θα παραταχθεί δίχως τις τελευταίες προσθήκες του, ενώ εκτός λίστας είναι οι Νέσμπεργκ, Τσαούσης και Μπαλωμένος. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και η Μπάνια Λούκα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σρέτσκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα