31.3 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

31.3 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Την ανάληψη κοινών κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών όσον αφορά στην υπόθεση των υποκλοπών φαίνεται πως αναζητά η αντιπολίτευση στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Την ανάληψη κοινών κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών όσον αφορά στην υπόθεση των υποκλοπών φαίνεται πως αναζητά η αντιπολίτευση στη Βουλή.

Χθες το απόγευμα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε στην Ολομέλεια την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ώστε να τεθεί επί τάπητος η απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ βλέπουν θετικά την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τις ζυμώσεις μεταξύ των Κοινοβουλευτικών Ομάδων να δίνουν και να παίρνουν, με στόχο να κατατεθεί κοινό αίτημα για σύγκληση της επιτροπής. Δεν αποκλείεται μάλιστα η κοινή πρωτοβουλία να αναληφθεί ακόμη και εντός της ημέρας, , ώστε να ληφθούν αποφάσεις πριν από το κλεισιμο της Βουλής την Πέμπτη για την καθιερωμένη Αυγουστιάτικη ανάπαυλα.

Αυτή την ώρα μάλιστα συνεδριάζει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα, ενώ αναμένονται παρεμβάσεις από βήματος αργότερα τόσο του Σωκράτη Φάμελλου, όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Newsroom

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα