34.5 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

34.5 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Δυτικές μυστικές υπηρεσίες: Το Ιράν σχεδιάζει να επιτεθεί στο Ισραήλ την ιερή μέρα Tisha B’Av

Διαβάστε επίσης

Την ιερή μέρα Tisha B’Av σκοπεύει το Ιράν να εξαπολυσει επίθεση κατά του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και μεταδίδονται από από τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρονται να έχουν στη διάθεσή τους οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες, η επίθεση των Ιράν, ως αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαΐλ Χανίγια σε ιραβικό έδαφος, η επιθεση θα ξεκινήσει την ιερή μέρα των Εβραίων, που ξεκινά στις 12 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia, οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχουν αποδείξεις για τα σχέδια του Ιράν. Σύμφωνα με το σχέδιο, το Ιράν θα επιτεθεί σε συνεργασία με τη Χεζμπολάχ, από το έδαφος του Λιβάνου.

Ήδη στην κηδεία του Χανίγια, στην Ντόχα του Κατάρ, οι απειλές εναντίον του Ισραήλ κορυφώθηκαν, με τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα, να απελεί ευθέως νε καταστροφή το Ισραήλ, ενώ και ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμεϊνί, να υπόσχεται αντίδραση και αντίποινα.

Ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού, Χερζί Χαλεβί από την πλευρά του, δήλωνε την Πέμπτη ότι «οποιοσδήποτε επιτεθεί ή απειλήσει τους πολίτες του Ισραήλ, ή επιτεθεί στο Ισραήλ, είμαστε έτοιμοι, όσο μακριά και αν είναι, να τους βρούμε και να τους σκοτώσουμε».

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα