back to top
34.2 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

34.2 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Εγινε δεκτή η έφεση του Άρη για την υπόθεση των μεταλλίων του τελικού κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Έγινε δεκτή η έφεση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που είχε καταθέσει ο Αρης κατά της πρωτόδικης απόφασης που είχε λάβει το αρμόδιο όργανο της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με αυτή τιμωρήθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από το νέο πρωτάθλημα, επειδή δεν παρέστησαν στην τελετή παραλαβής μεταλλίων, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (25/5).

Η επιτροπή εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση και απάλλαξε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή από την ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών από το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως ο Ακης Μάντζιος θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές τόσο στην 1η όσο και στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των κιτρίνων, Θόδωρος Καρυπίδης τιμωρήθηκε με ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 20 ημέρες.

Η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων εξέτασε την από 15/7/2024 και με αριθμό πρωτοκ. 13934/2024 έφεση της ΠΑΕ Άρης των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της κατά της υπ’ αριθμόν 480/11-7-2024 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
– ΔΕΧΕΤΑΙ και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση.
– ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΙ την 480/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής Ε.Π.Ο.
– ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή από την ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών από το πρωτάθλημα και την χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ στον καθένα, καθώς και την εκκαλούσα Π.Α.Ε. Άρης από την χρηματική ποινή των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) ευρώ.
– ΚΡΙΝΕΙ πειθαρχικά ελεγτέους τον Θεόδωρο Καρυπίδη και την Π.Α.Ε. Άρης.
– ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Θεόδωρο Καρυπίδη χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, για την οποίαν ευθύνεται εξ ολοκλήρου και η Π.Α.Ε. Άρης, καθώς και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, στον Θεόδωρο Καρυπίδη, για (20) ημέρες.»

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα