28.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 επί της Τερνάνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της Τερνάνα, πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ στο β’ μέρος. Σκόραραν Κουτσίδης, Παπακανέλλος, όπως και ο Βέλντε που έκανε ντεμπούτο.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-0 των Ιταλών, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στο α’ μέρος ήταν μέτριοι, δημιουργώντας μόνο δύο ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή τον Μασούρα που είχε δοκάρι στο 21’!

Στο β’ μέρος ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με το φρέσκο αίμα να σκορπάει χαμόγελα ακόμα και στον συνήθως μετριοπαθή Μεντιλίμπαρ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς άνοιξε το σκορ στο 58’ με σουτ μέσα από την περιοχή από ασίστ του Γιάρεμτσουκ. Δύο λεπτά μετά ο Κουτσίδης σκόραρε με επιβλητική κεφαλιά, σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα.

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βέλντε με δυνατό σουτ στο 78’. Το 4ο τέρμα πέτυχε ο Παπακανέλλος με διπλή προσπάθεια.

ΤΕΡΝΑΝΑ: Φράνκι, Κασασόλα, Λοϊακόνο, Καπουάνο, Μπέλα Βίνια (73’ Φεράρα), Ντε Μπούρ (80’ Σισέ), Αλόι (80’ Μπολόκα), Πατανέ (73’ Μπιοντίνι), Καρμπόνι (80’ Καμπαγιέρο), Τσιτσερέλι, Φεράντε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Μπότης), Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης (89’ Μπιανκόν), Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Ζέλσον, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ (69’ Βέλντε).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα