back to top
28.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Πέμπτος στα 50μ. ελεύθερο ο Γκολομέεβ

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ όπως στο Τόκιο έτσι και στο Παρίσι κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών με χρόνο 21:59.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έκανε καλή εκκίνηση με αποτέλεσμα να μείνει ελάχιστα πίσω από τους αντιπάλους του. Ωστόσο επανήλθε γρήγορα και κατάφερε να αναδειχθεί 5ος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι.

Ο Γκολομέεβ παρέμεινε πιστός στο ραντεβού του με τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και μάλιστα έκανε καλύτερο χρόνο από τον χθεσινό ημιτελικό, όπου είχε την 7η καλύτερη επίδοση με 21.62.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι θεωρεί πως μπορούσε να πετύχει καλύτερη επίδοση και να ανέβει στο βάθρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τρία εκατοστά, δυστυχώς. Δεν τα κατάφερα. Το ήθελα πολύ, αλλά έτσι είναι, τι να κάνουμε. Έτσι, είναι ο 5οαρι ελεύθερο. Ένιωσα καλά μέσα στην κούρσα, υπήρχαν μερικά λαθάκια, αλλά δεν συγχωρούνται τα λάθη. Πάλι 5ος. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήθελα το μετάλλιο, ήθελα να κολυμπήσω πιο γρήγορα.

Σίγουρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα, θα ήθελα να δω και μετά πώς πήγα, να ρωτήσω και τον προπονητή μου, να δω πόσες χεριές έκανα. Ίσως να το πίεσα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Σίγουρα θα μπορούσε να πάει και λίγο καλύτερα. Είμαι στεναχωρημένος. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά δεν μου βγήκε. Συνεχίζουμε».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα