back to top
35.8 C
Athens
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2024

35.8 C
Athens
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2024

Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των αδειούχων – Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και εθνικές οδούς

Διαβάστε επίσης

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος του πρώτου κύματος των αδειούχων του Αυγούστου. 

Από νωρίς το πρωί η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής είναι αυξημένη, όπως και στους δρόμους που οδηγούν σε αυτά, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Οι Κυκλάδες αποτελούν και φέτος την πιο δημοφιλή επιλογή για την πλειοψηφία των αδειούχων και τα πλοία προς αυτούς τους προορισμούς αναχωρούν με υψηλές πληρότητες.

Σήμερα αναχωρούν επιπλέον 26 δρομολόγια από τον Πειραιά, για Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια, Κατάπολα, Πάτμο, Λέρο, Κω και Ρόδο,  ενώ 26 δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή απο το λιμάνι του Πειραιά, δείχνοντας ότι μπαίνουμε στην «καυτή» περίοδο του καλοκαιριού.

Την ίδια στιγμή, από τη Ραφήνα σήμερα αναχωρούν12 πλοία για  Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Σαντορίνη, την Άνδρο και το Μαρμάρι.

Από το λιμάνι του Λαυρίου έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο 11 δρομολόγια  προς Κέα, Άγιο Ευστράτιο, Λήμνο, Καβάλα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Σύρο, Τήνο, Άνδρο και Κάρυστο, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν 10 δρομολόγια, προς τους ίδιους προορισμούς.

Την ίδια ώρα εκτακτα μέτρα τλαμβάνει η Τροχαία στις εθνικές οδούς, όπου είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση, ενώ παρατηρείται μποτιλιάρισμα σε πολλά σημεία των Εθνικών οδών προς Κόρινθο και Λαμία, ιδιαίτερα στα διόδια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα