34.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

34.2 C
Athens
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024

Διδυμότειχο: Συνελήφθη o 32χρονος για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του

Διαβάστε επίσης

 Δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης σχηματίσθηκε κατά του 32χρονου που συνελήφθη το πρωί στο Διδυμότειχο, ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δικογραφία σχηματίσθηκε την περασμένη Παρασκευή 2 Αυγούστου, ύστερα από καταγγελία της συνομήλικης συντρόφου του 32χρονου, την ίδια ημέρα, στο Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου. Βάσει της καταγγελίας, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο φέτος έως και τις 2 Αυγούστου, με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων και την κατακρατούσε εντός της οικίας του, στο Διδυμότειχο Έβρου, χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε αφαιρέσει από την κατοχή της το κινητό της τηλέφωνο και το Δελτίο της Αστυνομικής της Ταυτότητας.

Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο στο Διδυμότειχο, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης της αναπληρώτριας ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα