back to top
23.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

23.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτσελόνα: «Πλήρωνε τον Νεγκρέιρα για ψεύτικες αναφορές»

Διαβάστε επίσης

Η υπόθεση Νεγκρέιρα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη Μπαρτσελόνα. Αν και η διοίκηση του Τζοάν Λαπόρτα μπορεί να νιώθει δικαιωμένη λόγω απαλλαγής, αλλά ο σύλλογος παραμένει στο «μάτι του κυκλώνα».

Σύμφωνα άλλωστε με πληροφορίες της «El Mundo» υπάρχουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση μέσω της τελικής αναφοράς που κατέθεσε στο δικαστήριο η ισπανική Χωροφυλακή.

Μέχρι σήμερα η υπερασπιστική γραμμή της Μπαρτσελόνα για τις ύποπτες πληρωμές ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ισπανικής Επιτροπής Διαιτησίας ήταν πως η ομάδα πλήρωνε τον Ισπανό για αναφορές συμβουλευτικού ρόλου σχετικά με το προφίλ του κάθε διαιτητή, πράγμα απολύτως νόμιμο.

Μόνο που στο πόρισμά της η Χωροφυλακή δεν βρήκε ούτε μια τέτοια αναφορά την τελευταία εικοσαετία, με μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια να προστίθεται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του Νεγκρέιρα κατέθεσε τρία εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς της την περίοδο που ο σύντροφός της κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου, με τις Αρχές να αναζητούν ακόμα την πηγή από όπου προήλθαν αυτά τα χρήματα.

Την ίδια στιγμή η κατάθεση του πρώην προπονητή της Μπάρτσα και άλλοτε του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ρίχνει ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά, με τον Βάσκο να τονίζει πως ο γιος του Νεγκρέιρα παρείχε στον σύλλογο αναφορές για διαιτητές (σε αντίθεση με τον πατέρα του), τις οποίες ωστόσο δεν θυμάται να είχε ποτέ στη διάθεσή του το διάστημα που προπονούσε τους «μπλαουγκράνα».

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα διατηρεί στάση σιγής μπροστά στις νέες εξελίξεις, με τον πρόεδρο Τζοάν Λαπόρτα ωστόσο ανέκαθεν να υποστηρίζει την αθωότητα του συλλόγου.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα