back to top
29 C
Athens
Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2024

29 C
Athens
Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2024

Πολωνικό δίδυμο VAR βρέθηκε μεθυσμένο παραμονή αγώνα Champions League

Διαβάστε επίσης

Σάλος έχει προκληθεί με πολωνικό δίδυμο VAR πριν το Ντιναμό Κιέβου-Ρέιντζερς για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Μπάρτοζ Φρανκόφσκι και Τόμαζ Μουσιάλ είχαν οριστεί στην αναμέτρηση των Ουκρανών με τους Σκωτσέζους, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 21:00 για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και στην οποία πρώτος ρέφερι είναι ο Ντονάτας Ρούμσας.

Ωστόσο, βρέθηκαν μεθυσμένοι το βράδυ της Δευτέρας από την τροχαία και μάλιστα γίνεται λόγος ότι κυκλοφορούσαν με κλεμμένη πινακίδα και πως είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά. Η UEFA αντικατέστησε, όπως αναμενόταν τους δύο διαιτητές, ορίζοντας τους Τόμας Κφιατκόφσκι και Πάβελ Μάλεκ.

Αρχικά το TVP Sport μετέδωσε την πληροφορία ότι η είδηση επιβεβαιώνεται και από την αστυνομία της Πολωνίας. Η ποσότητα αλκοόλ στον Φρανκόφσκι φαίνεται ότι ήταν στο 1,8.

Στη συνέχεια βγήκε ανακοίνωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας: «Θα ξεκινήσουμε μια λεπτομερή έρευνα για την υπόθεση μετά από πληροφορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά από τους διαιτητές μας που ορίστηκαν στα προκριματικά του Champions League μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Ρέιντζερς.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, θα ζητήσουμε να λυθεί η συνεργασία τους. Το θέμα θα παραπεμφθεί επίσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία μπορεί να αποφασίσει να επιβάλει περαιτέρω πειθαρχικές συνέπειες».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα