29.3 C
Athens
Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2024

29.3 C
Athens
Πέμπτη, 8 Αυγούστου, 2024

Πρόβλημα με τη μεταγραφή του Όρτα στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος επρόκειτο εντός της Τετάρτης ν΄ αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, τελικά παρέμεινε στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με την O Jogo, η συμφωνία που φάνηκε να επιτυγχάνεται ανάμεσα στη Μπράγκα και στον Ολυμπιακού για τη «μόνιμη» μεταγραφή του Αντρέ Όρτα στον ελληνικό σύλλογο, δεν προχώρησε γι΄ άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Το πρωί της Τετάρτης το ίδιο μέσο ανέφερε ότι ο παίκτης ετοιμαζόταν να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στην ομάδα που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου. Η συμφωνία θα απέφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα δύο με τη μορφή μπόνους στη Μπράγκα, η οποία επίσης θα διατηρούσε και το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση πώλησής του σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, ο 27χρονος μέσος δεν «πέταξε» ποτέ για την Ελλάδα και, πλέον, θα φανεί τα επόμενα 24ωρα εάν η υπόθεση «ναυάγησε» οριστικά ή, θα υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα