back to top
34.3 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

34.3 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

ΝΔ: Ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος ο λόγος Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Λαϊκισμός του χειρίστου είδους

Διαβάστε επίσης

“Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν”, αναφέρουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

“Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα”, τονίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν:

“Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην «προσγείωση» στην πραγματικότητα”.

Άμεση ήταν η απάντηση από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ 

Προφανώς σύσσωμο το Γραφείο Τύπου της ΝΔ βρίσκεται σε διακοπές, και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς. Έτσι εξηγούνται όσα σχολιάζουν «πηγές» της ΝΔ σε μια αποτυχημένη, όσο και άθλια, προσπάθεια να αντικρούσουν την πολιτική κριτική του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως τη διατύπωσε στη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Λαϊκισμός του χειρίστου είδους, έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων, χαρακτηρισμοί χωρίς όριο, αντιπροσωπεύουν τελικά τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα την ΝΔ.

Οι «πηγές» της δεν απαντούν ουσιαστικά σε τίποτα πια. Δεν απαντούν για τα προβλήματα στην υγεία, που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί, φτάνοντας να αφήσει μέσα στο καλοκαίρι χωρίς πόσιμο νερό το «Έλενα». Δεν απαντούν για τις υποκλοπές, που η κυβέρνηση βρίσκεται ακάλυπτη από παντού, ενώ ενέπλεξαν και τη Δικαιοσύνη στο γκριζόμαυρο θολό τοπίο τους. Δεν απαντούν για τα καθημερινά αδιέξοδα χιλιάδων πολιτών, τα οποία οφείλονται στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης

Απόστολος Χονδρόπουλος, Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα