30.7 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024

Αδ. Γεωργιάδης: Σε ετοιμότητα Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία για τις πυρκαγιές

Διαβάστε επίσης

Τα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Καπανδριτίου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, με επιπλέον γιατρούς από τους εφημερεύοντες, αναφέρει ο υπουργός Υγείας Άδ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στο tweeter.

Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός Υγείας επισημαίνει επίσης ότι ετέθησαν σε αυξημένη ετοιμότητα τα νοσοκομεία «ΣΩΤΗΡΙΑ» για πνευμονολογικά περιστατικά και το «Γ. Γεννηματάς» για τυχόν εγκαυματίες.

«Μέχρι αυτή την ώρα έχουμε 2 (1 άντρας και 1 γυναίκα ) περιστατικά, που πήγαν για προληπτικούς λόγους στο ΚΥ Καπανδριτίου, ένας άντρας 67 χρόνων, με ΧΑΠ, προσήλθε στο ΚΥ Νέας Μάκρης, διότι λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή, δεν λειτουργούσε το υποστηρικτικό του μηχάνημα. Επίσης στο Σισμανόγλειο προσήλθαν ένας άντρας 83 χρόνων διότι εισέπνευσε καπνό και μπήκε σε οξυγόνο, είναι σε καλή κατάσταση και ένας ακόμη άνδρας 67 χρόνων με ΧΑΠ. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους», αναφέρει ο Αδ. Γεωργιάδης ο οποίος συστήνει σε όλους να ακολουθούν προσεκτικά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλειά τους. Επίσης για την αντιμετώπιση του καπνού παρέπεμψε στις αναλυτικές οδηγίες -ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες- που έχει εκδώσει το υπουργείο Υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα