back to top
33.7 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024

33.7 C
Athens
Δευτέρα, 12 Αυγούστου, 2024

ΕΠΟ: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, προβαίνει στην αγορά εμφιαλωμένων νερών, φαρμακευτικού υλικού και τροφίμων μακράς διαρκείας, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την υπόδειξη συγκεκριμένων ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με άμεσες ενέργειες του πρόεδρου της Μάκη Γκαγκάτση, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των περιοχών της Αττικής που πλήττονται από τις μαινόμενες πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ προβαίνει στην αγορά εμφιαλωμένων νερών, φαρμακευτικού υλικού και τροφίμων μακράς διαρκείας, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την υπόδειξη συγκεκριμένων ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους. Η αποστολή του υλικού θα γίνει σε άμεσο χρόνο και σε συνεννόηση και συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές.

Ταυτόχρονα, από την Ομοσπονδία υπήρξε επικοινωνία με τους προέδρους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων των πληγεισών περιοχών, εκπέμποντας μήνυμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξής τους. Ενώπιον μιας ανεξέλεγκτης καταστροφής, με επιλογές ουσίας, η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι ο αθλητισμός πρεσβεύει υψηλές ανθρώπινες αξίες».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα