35.4 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

35.4 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

ΑΕΚ στους οπαδούς της: «Μόνο έτσι θα μπείτε στο γήπεδο την Πέμπτη»

Διαβάστε επίσης

Νέα ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον τρόπο προσέλευσης και εισόδου των οπαδών της την Πέμπτη στην OPAP Arena για την ρεβάνς με την Νόα.

«Εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Νόα, το βράδυ της Πέμπτης στην OPAP Arena, σας υπενθυμίζουμε πως στο γήπεδο μπαίνετε μόνο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet», αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

«Στην εφαρμογή αυτή ταυτοποιείτε το εισιτήριο που έχετε αγοράσει. Όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήριο ή πρόκειται να προμηθευτείτε, μην αμελήσετε την διαδικασία της ταυτοποίησης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσετε να μπείτε στο γήπεδο, ακόμη και αν είστε κάτοχος εισιτηρίου», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Νόα, το βράδυ της Πέμπτης (15/8 – 20.30) στην OPAP Arena, σας υπενθυμίζουμε πως στο γήπεδο μπαίνετε μόνο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet. Στην εφαρμογή αυτή ταυτοποιείτε το εισιτήριο που έχετε αγοράσει. Όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήριο ή πρόκειται να προμηθευτείτε, μην αμελήσετε την διαδικασία της ταυτοποίησης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσετε να μπείτε στο γήπεδο, ακόμη και αν είστε κάτοχος εισιτηρίου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους είναι αδύνατο για αντικειμενικούς λόγους να μπουν στην εφαρμογή, θα λειτουργεί εκδοτήριο την μέρα του αγώνα από τις 17.00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης στην Πλατεία Αετού έξω από την OPAP Arena, όπου θα μπορούν να κάνουν την διαδικασία.

Όσοι είναι αναγκαίο να πάτε στο εκδοτήριο, φροντίστε να προσέλθετε το νωρίτερο δυνατό για την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία. Επίσης η διαδικασία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέχρι την έναρξη του αγώνα μέσω email στο [email protected] και του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα