29.5 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

29.5 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Ήττα και αποκλεισμός από το Champions League για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 4-3 από τη Μάλμε γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από το Champions League, καθώς η Σουηδική ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν στο Europa League, όπου στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Τσέλιε- Σάμροκ Ρόβερς.

Κανονική διάρκεια 3-3, με το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων να έρχεται από σπόντα στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και στην παράταση 3-4, με την Μάλμε να παίρνει την πρόκριση στην φάση των πλέι οφ του Champions League και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μάλμε που έδειξε στο καταληκτικό σκέλος του αγώνα και στην παράταση πως ήταν πιο έτοιμη, με καλύτερο ρυθμό και περισσότερες δυνάμεις από τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα στη Σουηδία άλλωστε βρίσκεται ακριβώς στα μισά, ενώ η Σούπερ Λίγκα αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το πλήρωσε αυτό ο ΠΑΟΚ, μην μπορώντας να καθαρίσει την πρόκριση στην πρώτη ώρα του αγώνα που είχε πολλές δυνάμεις και ήταν ανταγωνιστικός και έτσι αποκλείστηκε με πικρό τρόπο για μια ακόμα σεζόν και πλέον θα συνεχίσει στο Europa League.

ΤΑ ΓΚΟΛ
10’: Ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ, αφού από πλάγιο άουτ ο Γιόνσον πήρε κεφαλιά και ο Νανάσι από κοντά εκτέλεσε για το 0-1.
21’: Ο Τάισον εκτέλεσε αριστουργηματικά φάουλ από αριστερά με δεξί εσωτερικό φάλτσο και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι αριστερή γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.
43’: Ο Κουλιεράκης έκανε το κοντρόλ και με αδιανόητο βολέ με αριστερό εξωτερικό φάλτσο, αλά…. Ρομπέρτο Κάρλος, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» (2-1).
45’: Ο Λάρσεν έκανε τα σέντρα από δεξιά και ο Νανάσι πλάσαρε στην κίνηση με το δεξί. Ο Κοτάρσκι έπεσε στη δεξιά του γωνία, αλλά δεν απέτρεψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Μεγάλη η ευθύνη τοπυ γκολκίπερ του ΠΑΟΚ για το 2-2.
45’+3’: Ο Ζίβκοβιτς έκανε την κλασική του κίνηση. Συνέκλινε από δεξιά και με αριστερό εσωτερικό φάλτσο έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην απέναντι δεξιά γωνία για το 3-2.

90’+6′ : Δύο φορές εκτέλεσε ο Μουσανέλο από κοντά, ο Κοτάρσκι απέκρουσε αλλά στη συνέχεια ο Καμαρά απομάκρυνε πάνω στον Ζέτερστρεμ και από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-3 !
99′: Ο Ζέτερστρεμ πέρασε κάθετη στον Κρίστιανσεν και αυτός απέφυγε στην έξοδο τον Κοτάρσκι και πλάσαρε σε άδεια εστία για το 3-4.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Καμαρά – Ζίβκοβιτς (72’ Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας (85’ Βιεϊρίνια), Τάισον (λ. τ. 49’ Μουργκ-102′ Τισουνταλί)- Μπράντον (72’ Τσάλοφ).

ΜΑΛΜΕ (Χέντρικ Ρίντστρεμ): Ντάλιν – Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο – Ρικς, Πένια, Γιόνσεν, Νανάσι (79’ Κρίστνενσεν)- Τελίν, Μποτχάιμ (88′ Άλι).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα