back to top
34.7 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

34.7 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

Με προπονητή τον Χατζηνικολάου στο Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, έστω και προσωρινά, φαίνεται πως έχει πάρει τη θέση του Απόστολου Τσιτσιπά στο πλευρό του Στέφανου.

Μετά το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Στέφανου και Απόστολου στο Μόντρεαλ και το διαζύγιο που ακολούθησε, ο Έλληνας πρωταθλητής υπογράμμισε ότι θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τον προπονητή με τον οποίον θα συνεργαστεί.

Σε προπόνηση που πραγματοποίησε στο Σινσινάτι τη Δευτέρα, ο Τσιτσιπάς ήταν με τον captain της Εθνικής ομάδας Davis Cup και της Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι, Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Ο Χατζηνικολάου, μετά το Παρίσι επέστρεψε στην Ελλάδα ωστόσο κλήθηκε εσπευσμένα από την οικογένεια Τσιτσιπά ώστε να πάει στο Σινσινάτι και να βρεθεί στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή, στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο 45χρονος προπονητής, είναι ιδιοκτήτης και head coach της Chatzinikolaou Tennis Academy στη Βάρκιζα και ήταν προπονητής του Πέτρου Τσιτσιπά στα junior χρόνια του μικρότερου αδερφού του Στέφανου, πριν μετακομίσει μόνιμα στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου μαζί με τον Στέφανο.

Δεν έχει προπονητική εμπειρία σε επίπεδο ATP, πέρα από τις παρουσίες του στις αποστολές Davis Cup των τελευταίων ετών, ως Captain της Εθνικής Ελλάδος. Στην ακαδημία του, ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη Ελλήνων junior αθλητών.

Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά και για πολλά χρόνια την οικογένεια Τσιτσιπά και ο Στέφανος τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη για τον 1ο γύρο του Cincinnati Masters τον Γιαν Λενάρντ-Στρουφ και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδρασή του μετά τα όσα συνέβησαν στο Μόντρεαλ.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα