back to top
30 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και το Super Cup

Διαβάστε επίσης

Το Ευρωπαϊκό Super Cup κατέκτησε η κάτοχος του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης η οποία στον αποψινό τελικό της Βαρσοβίας επικράτησε με σκορ 2-0 της Αταλάντα που πήρε το Europa League.

Στο 56′ ο Μπέλιγχαμ σούταρε ψηλά με τα δεδομένα να αλλάζουν στο 59′. Ο Βινίσιους έκανε τρομερή προσπάθεια από τα αριστερά, σέρβιρε με πάσα «πάρε-βάλε» στον Βαλβέρδε που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Στο 66′ η «βασίλισσα» είχε νέα στιγμή με τον Μπέλιγχαμ και πλέον φαινόταν πως το 2-0 ήταν θέμα χρόνου. Και έτσι έγινε με τον Κιλιάν Μπαπέ να ανοίγει λογαριασμό με την φανέλα της Ρεάλ.

Στο 68′ ο Γάλλος σούπερ εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γύρισμα του Μπέλιγχαμ και με υπέροχο τελείωμα μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0 για την «βασίλισσα».

Ρεάλ Μ. (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (89′ Βάσκεθ), Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Ροδρίγκο (76′ Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (89΄ Σεμπάγιος), Βινίσιους (88′ Αρντά Γκιουλέρ), Μπαπέ (83΄Μπραχίμ Ντίαθ)

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Μούσο, Τζιμσίτι, Ιέν (89′ Παλέστρα), Κολάσινατς (71′ Μπάκερ), Ζαπακόστα (63′ Γκόντφρι), Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς (90′ Μαντσόνι), Ντε Κετέλερ (63′ Ρετέγκι), Λούκμαν

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα