back to top
35.9 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

35.9 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Μουρίνιο: “Εάν μιλήσω ανοιχτά θα μπω σε… μπελάδες”

Διαβάστε επίσης

Η Λιλ απέκλεισε την Φενερμπαχτσέ από την συνέχεια του Champions league και ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίσθηκε εκνευρισμένος στους δημοσιογράφους.

«Χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αλλά δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κατακτήσουμε το Champions League. Οπότε, πάμε για το Europa League», σχολίασε ο Πορτογάλος προπονητής της τουρκικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα σε αυτήν την διοργάνωση, αλλά εάν μιλήσω ανοιχτά, θα μπω σε… μπελάδες. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την φράση. Θα περιμένουμε την κλήρωση του Europa League. Εάν αναρωτιέστε για το υπόλοιπο της φράσης μου, σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τον τελικό του Europa League Ρόμα-Σεβίλλη της σεζόν 2022/23. Τότε θα καταλάβετε την υπόλοιπη πρόταση. Είναι δουλειά του διαιτητή να μην χάνει χρόνο. Πρέπει να σέβεται το παιχνίδι. Πρέπει να φροντίσει να τον σέβονται οι παίκτες. Δεν μπορώ να κατακρίνω τις αντίπαλες ομάδες. Προσπαθούν επίσης να πετύχουν ένα αποτέλεσμα. Εάν έπαιρναν κίτρινη κάρτα στα πρώτα 20 λεπτά, όλα θα άλλαζαν, αλλά δεν την πήραν.

Οι δημοσιογράφοι που δεν καταλαβαίνουν πολλά από το ποδόσφαιρο εστιάζουν πάρα πολύ σε δεδομένα, αριθμούς και στατιστικές. Μερικές φορές τα στατιστικά δεν αντικατοπτρίζουν το παιχνίδι, μερικές φορές το κάνουν. Σήμερα (σ.σ. εχθες) δύο μπάλες χτύπησαν στο δοκάρι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τρεις απίστευτες αποκρούσεις. Η ομάδα μου δημιούργησε αρκετές ενέργειες για να νικήσει κερδίσει τον αγώνα. Στο ματς που παίξαμε στην Λιλ, χάσαμε τρία γκολ. Έπαιξαν απέναντι σε μια ομάδα που δεν φοβόταν, αλλά ο στόχος τους ήταν να κρατήσουν την μπάλα και το έκαναν καλά.

Παίζουν δυνατά και πιέζουν, αλλά παρ’ όλες τις δυσκολίες που ανέφερα, οι παίκτες μου ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς έκανε μόνο μία απόκρουση στον εκτός έδρας αγώνα, δεν ακούμπησε καν την μπάλα σήμερα. Αυτά δεν είναι δικαιολογίες, οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δυνατό, αλλά ακόμη και οι μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο υποφέρουν από αυτό όταν τους λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες όπως ο Φρεντ και ο Καντιόγλου».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα