back to top
34.6 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

34.6 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην Ικαρία σε χαμηλή βλάστηση στο Καμάρι του δήμου Φούρνων.

Επιχειρούν εθελοντές με 4 οχήματα ενώ μεταβαίνουν 8 πυροσβέστες με ένα ελικόπτερο. Λίγο μετά τις 14:00 χτύπησε και το 112 το οποίο ενημέρωνε όσους βρίσκονται στην περιοχή Καμάρι, να απομακρυνθούν προς Φούρνους.

Σε εξέλιξη φωτιά σε δασική έκταση στο Κάτω Νευροκόπι, στη Δράμα. Στην περιοχή επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 9 οχήματα και 4 ελικόπτερα.

Στο μεταξύ πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη.

Τρεις νέοι άνθρωποι 18 έως 23 ετών έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά. Την ίδια ώρα μάχη για τη ζωή της δίνει η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων. Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα), συγκρούστηκε με τουριστικό βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα. Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Δασική πυρκαγιά συνεχίζει να απειλεί τις κατοικημένες περιοχές της Σμύρνης, ανέφεραν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Εννιακόσιοι κάτοικοι πέντε περιοχών απομακρύνθηκαν στη διάρκεια της νύχτας από τα σπίτια τους, ανακοίνωσε ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια. «Η συνολική έκταση που έχει πληγεί είναι περίπου 16.000 στρέμματα, δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Γεωργίας και Δασών Ιμπραήμ Γιουμακλί, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι οι κάτοικοι των αστικών ζωνών δεν πρέπει να «ανησυχούν». Δεκάξι πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά και 78 άνθρωποι τραυματίσθηκαν, από τους οποίους 29 χρειάσθηκε να νοσηλευθούν, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Υγείας. Έξι άλλες πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται σε δασικές ζώνες σε άλλες πόλεις της Τουρκίας, μεταξύ των οποίων η Μπολού (βορειοδυτικά) και το Αϊδίνιο (δυτικά).

Στην αθλητική επικαιρότητα,

Πρεμιέρα σήμερα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ. Στις 8 παίζουν ΠΑΟΚ- Πανσερραϊκός και Βόλος – Ολυμπιακός.

Το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στη Σερβία θα διεκδικήσει η Εθνική παίδων στον μικρό τελικό του Eurobasket που διεξάγεται στο Κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού. Ο αγώνας ξεκινά στις 6 και μισή το απόγευμα.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αύριο Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα