back to top
31.1 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

31.1 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Με επίγειες δυνάμεις συνεχίζεται πλέον η μάχη της πυρόσβεσης.

Στον Άγιο Κοσμά Κορίνθου σε εργοστάσιο εκκλησιαστικών ειδών κοντά σε πεδίο βολής.

Στους Φούρνους Ικαρίας, εκεί όπου με την βοήθεια του λιμενικού απομακρύνθηκαν περίπου 20 άτομα από την παραλία Καμάρι

Στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου,

Στο κάτω Νευροκόπι Δράμας,

Στους Πύργους Πτολεμαϊδας,

Στην Κουνουπίτσα Μεθάνων,

Στους Πύργους Εορδαίας στην Κοζάνη.

Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα 80χρονος ως υπαίτιος για την από πρόθεση και κατ εξακολούθηση πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών σε δασική έκταση στα Γλυκά νερά, στις 11 Αυγούστου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συλληφθείς εντοπίστηκε μετά την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο φαίνεται να κινείται με αυτοκίνητο, πετώντας ανά διαστήματα αντικείμενα εμποτισμένα με βενζίνη, σε περιοχές με ξερά χόρτα. Ο ίδιος φαίνεται να αρνείται τις κατηγορίες..

Σορός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο στον Πτελεό Βόλου. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου, αφήνουν οι αρχές, οι οποίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης τριών πεζοπόρων που αγνοούνται στο ορειβατικό μονοπάτι ανάμεσα στις Πύλες του Άδη και την κοινότητα Γλυκής στην Πρέβεζα. Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική Πρέβεζας.. Έσπευσαν και επιχειρούν πέντε οχήματα με 18 πυροσβέστες, κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ και της 5ης ΕΜΟΔΕ, ενώ με τέσσερα άτομα συνδράμει στις προσπάθειες η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων.

Βαρύς ο φόρος αίματος στην Κρήτη: Από τις αρχές του έτους 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Τελευταίο τραγικό συμβάν ο θάνατος τριών νεαρών από 16 έως 20 ετών εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητας στον Βόρειο Οδικό Άξονα. Από το ίδιο δυστύχημα, μια κοπέλα 22 ετών νοσηλεύται με βαριές κρανιο εγκεφαλικές κακώσεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Στην Τουρκία, καλύτερη εικόνα παρουσιάζει μετά από τρία 24ωρα η πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικημένες περιοχές της Σμύρνης. Σύμφωνα με τον Υπουργό Δασών της γειτονικής χώρας, η φωτιά που μετέτρεψε σε στάχτη 16000 στρέμματα δάσους, πολλές επιχειρήσεις και δεκάδες κατοικίες, προκλήθηκε από τρια άτομα που έκαναν πικ νικ κοντά σε δασική περιοχή και τα οποία αναζητούνται από τις τουρκικές αρχές. Ακόμη πέντε πύρινα μέτωπα παραμένουν ενεργά σε δασικές ζώνες, μεταξύ των οποίων στην περιοχή η Μπολού (βορειοδυτικά) και στο Αϊδίνιο (δυτικά).

Στο μεσανατολικό: Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζει η Δύση μετά την ολοκλήρωση των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Ντόχα. Μια συμφωνία δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά’’ δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπαίντεν. Αντίθετη γνώμη φαίνεται να έχει η Χαμάς: χαρακτήρισε πλάνη και ψευδαισθήσεις τα σενάρια ότι βρισκόμαστε κοντά στην εκεχειρία. Στο μεταξύ, οι ισραηλινές δυνάμεις έδωσαν εντολή εκκένωσης περιοχών στη κεντρική Γάζα, καθώς θεωρεί ότι εκεί έχουν καταφύγει εξτρεμιστές της Χαμάς..

Την ίδια ώρα, ο ΟΗΕ ζητά δύο 7ημερες παύσεις πυρός, προκειμένου να εμβολιαστούν 640.000 παιδιά μετά την εμφάνιση κρούσματος πολυομυελίτιδας σε ένα μωράκι μόλις 10 μηνών.

Στην αθλητική επικαιρότητα,
και στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ- Πανσερραϊκός 2 – 1

και Βόλος – Ολυμπιακός: 0 – 1

οι αγώνες στο ημίχρονο.

Το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στη Σερβία διεκδικεί η Εθνική παίδων στον μικρό τελικό του Eurobasket που διεξάγεται στο Κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

32,1 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα