back to top
29.8 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

29.8 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Όλα τα λεφτά το β’ μέρος στο Περιστέρι

Διαβάστε επίσης

Δυο λάθη, ένα για κάθε ομάδα, ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Από λάθος έξοδο του Αλεξέι Κοσέλεφ ήρθε το 0-1 με το αυτογκόλ του Φραντζ Μπρόρσον (66′) για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ενώ από λάθος εκτίμηση του Χουλιάν Κουέστα προέκυψε το πέναλτι για το 1-1 από τον Αμρ Ουάρντα (74′) για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να δείχνουν επιθετικές διαθέσεις. Στο σουτ του Γιάννη Φετφατζίδη η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αλεξέι Κοσέλεφ στο 5’ ενώ έξι λεπτά μετά ο Μακανά Μπακού έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη ωστόσο απέτυχε δις απέναντι στον Χουλιάν Κουέστα.

Στο 17’ η κεφαλιά του Μανσούρ κατέληξε στην αγκαλιά του Ισπανού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων – ένας από τους δέκα Ισπανούς που ξεκίνησαν στο ματς – ενώ από λάθος του Κοσέλεφ στο 25’, ο Λορέν Μορόν προσπάθησε να απειλήσει από μακριά ωστόσο δε βρήκε στόχο.

Η παρέμβαση του Μανσούρ στην προσπάθεια του Μορόν ήταν καίρια στο 33’ όπως και αυτή του Μπρόρσον πάνω στον Ισπανό φορ του Άρη στο 42’, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως γκολ. Ο Τομ φαν Βέερτ απείλησε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, για να αναγκάσει στο 54′ ο Κίκε Σαβέριο τον Κοσέλεφ να διώξει με τις γροθιές το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε.

Η αναγκαστική αλλαγή του Καρλίτος, που αποχώρησε με ενοχλήσεις για να μπει ο Πίτερ Μιχόρλ στη θέση του, απορρύθμισε για λίγα λεπτά τον Ατρόμητο που έφτασε κοντά στο γκολ στο 64′, με τον Κουέστα να σταματάει αποτελεσματικά την ατομική ενέργεια του Ουάρντα.

Για να έρθει στο 66′ το γκολ για τον Άρη. Αυτογκόλ, για την ακρίβεια, καθώς από τη σέντρα του Ούγκο Μάγιο, ο Κοσέλεφ έκανε κακή έξοδο διώχνοντας την μπάλα πάνω στον Μπρόρσον κι από κει στα δίχτυα για το 0-1. Οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να ισοφαρίσουν άμεσα. Κακή εκτίμηση του Κουέστα που ανέτρεψε τον Μιχόρλ κι ενώ ο Φραν Βέλεθ ήλεγχε τη φάση, με τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη μα δείχνει την άσπρη βούλα και τον Ουάρντα να εκτελεί εύστοχα για το 1-1.

Με τις κινήσεις τους στα τελευταία λεπτά οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Ο Μάνου Γκαρθία στο 84′, ο Άλβαρο Σαμόρα στο 86′ προσπάθησαν αλλά στόχο δε βρήκαν με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2024-2025.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Μανσούρ, Ουεντραόγκο – Μοντόγια, Βέλεθ, Σαμόρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90’+5′ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος (56′ Μαχόρλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν (75′ Σαμόρα).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα