back to top
28.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

28.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

Μεγάλη νίκη της Λαμίας με 0-1 επί του Παναιτωλικού

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία επικράτησε με σκορ 0-1 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Super League.

Μόλις στο 9ο λεπτό το σκορ άνοιξε για τον Παναιτωλικό με τον Τορεχόν, όμως η σημαία του βοηθού σηκώθηκε για υπόδειξη οφσάιντ.

Η συνέχεια χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα, με μια κόκκινη κάρτα να αλλάζει από νωρίς τις ισορροπίες για τις δύο ομάδες.

Στο 13ο λεπτό ο παίκτης του Παναιτωλικού, Σιέλης, αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, μετά από σκληρό τάκλιν στον Βλαχομήτρο.

Ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε τον VAR, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, δίνοντας στη Λαμία το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο ημίωρο της αναμέτρησης σημειώθηκε φοβερή επέμβαση από τον Κόστιτς, ο οποίος έβαλε στοπ στον Λομόνακο στο τετ α τετ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, γκολ για τον Παναιτωλικό, όμως και πάλι το τέρμα δεν θα μετρήσει. Ο Λομόνακο σκόραρε, όμως προηγήθηκε και πάλι παράβαση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βλαχομήτρο στο 65ο λεπτό. Ο παίκτης της Λαμίας, βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Παναιτωλικού και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τσάβες για το 0-1.

Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι.

Στο 72ο λεπτό ο Κόστιτς μάζεψε την μπάλα, στο δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Ντίας.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα της Λαμίας χάθηκε 8 λεπτά πριν το φινάλε. Αποβολή και για τους φιλοξενούμενους, με τον Γκουίντο να αφήνει τους Φθιωτούς με δέκα παίκτες.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Πέναλτι για τον Παναιτωλικό, για χέρι του Κορνέζου. Ο Ντίας όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα το δοκάρι.

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίαζ, Λομόνακο.

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Αθανασακόπουλος, Κορνέζος, Γιαννούτσος.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα