back to top
29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

29.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Ανδρουλάκης: Δεν θα γυρίσει ο κόσμος στο ΠΑΣΟΚ με εύκολους λαϊκισμούς

Διαβάστε επίσης

«Δεν θέλω ένα ΠΑΣΟΚ που θα πέσει στις παλιές συμπεριφορές που πλήγωσαν τον κόσμο», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του Κινήματος στη Χίο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διατύπωσε την άποψη ότι «δεν πρέπει να αλλάξει η πολιτική μας γραμμή και ότι δεν θα γυρίσει ο κόσμος στο ΠΑΣΟΚ με εύκολους λαϊκισμούς ή αν δει να μπαίνουν στις συνεδριάσεις μας όσοι μόλις έχασαν τον υπουργικό θώκο στο ΠΑΣΟΚ, έγιναν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ και τώρα θέλουν να ξαναβρούν καρεκλίτσα».

Αναφερόμενος στις πυρκαγιές, είπε ότι είναι αποτέλεσμα του δικού του νομοθετικού έργου στην Ευρωβουλή ότι την τελευταία πενταετία κάθε φορά που πατάει η Ελλάδα το κουμπί του rescEU, έρχονται δωρεάν εκατοντάδες πυροσβέστες, δεκάδες εναέρια και επίγεια μέσα. «Αυτό δεν το ακούτε στα media.Θα το έλεγαν καθημερινά αν ήταν έργο του κ.Μητσοτάκη», σημείωσε.

Ο κ.Ανδρουλάκης, ο ανέφερε ακόμη, ότι «η ΝΔ ήρθε υποσχόμενη ότι θα αντιμετωπίσει την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά όλα ήταν επικοινωνία, εικόνα και στηρίχθηκαν στον φόβο για τα χειρότερα».

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για την πολιτική της στον τομέα της υγείας, λέγοντας ότι «διανύουμε την δεύτερη τετραετία της ΝΔ και του κ.Μητσοτάκη και η βασική δέσμευσή του όταν πήρε τα 40 δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης,που δόθηκαν επί της ουσίας για τη δημόσια υγεία, ήταν ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και αντ´αυτού, το ΕΣΥ σήμερα καταρρέει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα