back to top
31.4 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024

31.4 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024

Davis Cup: Απέσυρε τη συμμετοχή του ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Ο τραυματισμός του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open τον υποχρεώνει να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Davis Cup που θα γίνει στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι.

Κι είναι φυσικά μια τεράστια απουσία για τους στόχους της Εθνικής στο τουρνουά, αλλά και για το μεγάλο αγώνα που θα έδινε κόντρα στο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε:

«Η φωνή της καρδιάς μου με συμβούλευσε να ενισχύσω για μία ακόμη φορά την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, η φωνή του σώματός μου, με επιτακτικό τρόπο μου απαγορεύει να αγωνιστώ στη συνάντηση με την Σερβία για το Davis Cup.

Ένας τραυματισμός στην πλάτη που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου στο US Open, με υποχρεώνει να ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να επανέλθω στα κορτ το συντομότερο δυνατό

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την απόφασή μου να μην αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι. Κρατώ τις στιγμές που ζήσαμε τον περασμένο Φεβρουάριο στα Άνω Λιόσια.

Τότε, αντλώντας δύναμη από τους Έλληνες φιλάθλους που ήταν στις εξέδρες, νικήσαμε την Ρουμανία και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί μία σπουδαία επιτυχία στο World Group I του Davis Cup.”

Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα καλή επιτυχία στη δύσκολη συνάντηση με την Σερβία. Κι από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Εθνικής μας, να είμαι και πάλι σε θέση να αγωνιστώ με το Εθνόσημο στο στήθος».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα