back to top
26.1 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών για Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Δεύτερο φιλικό της σεζόν για τον Ολυμπιακό σήμερα το απόγευμα (18:00), με τους ερυθρόλευκους να τίθονται αντιμέτωποι με τον Ερυθρό Αστέρα στο – κεκλεισμένων των θυρών – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ που θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη λόγω υποχρεώσεων με τη EuroLeague, τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Φιλίπ Πετρούσεβ, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ που αποκόμισε πρόβλημα στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9).

Φυσικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Μουστάφα Φαλ και Κίναν Έβανς. Από την άλλη πλευρά, ο Αϊζέια Κάναν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους ερυθρόλευκους μετά από τη μετακίνησή του στο Βελιγράδι και στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το σημερινό φιλικό είναι το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού πριν ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για το τουρνουά προετοιμασίας (14-15/9) με τη συμμετοχή των Αρμάνι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα