back to top
26 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

26 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΚΕ: Φθηνό προπαγανδιστικό τρικ η σύσκεψη Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή την σύσκεψη πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τονίζοντας ότι «αποτελεί ένα ακόμη φθηνό προπαγανδιστικό τρικ της κυβέρνησης, για να δικαιολογήσει την αντιλαϊκή πολιτική που προκαλεί δικαιολογημένη αγανάκτηση».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής :

« ​Η σύσκεψη του πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν προαναγγέλλει καμία θετική εξέλιξη για την υγεία του λαού. Αποτελεί ένα ακόμα φθηνό προπαγανδιστικό τρικ της κυβέρνησης, για να δικαιολογήσει την αντιλαϊκή πολιτική που προκαλεί δικαιολογημένη αγανάκτηση. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που διαλύει την ψυχική υγεία και την απεξάρτηση, μετά τις αυξήσεις στα φάρμακα, η ΝΔ έρχεται να προωθήσει πιο αποφασιστικά την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

​Οι εξαγγελίες, για κάποια δωρεάν απογευματινά χειρουργεία με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, αποδεικνύουν πως η κυβέρνηση και η ΕΕ βρίσκουν λεφτά, για να επιβάλουν τον θεσμό των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων, αλλά δε βρίσκουν για να ανοίξουν τις εκατοντάδες κλειστές χειρουργικές αίθουσες και να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, για να εξυπηρετούνται οι ασθενείς και να μειωθούν οι τεράστιες λίστες αναμονής της ντροπής».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα