back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σαμάτα πιθανός αντικαταστάτης του Πιερό στη Μακάμπι Χάιφα

Διαβάστε επίσης

Οι παράγοντες της Μακάμπι Χάιφα αναζητούν τον αντικαταστάτη του Φραντζί Πιερό, που μετακομίζει στην ΑΕΚ, με τον Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ να είναι στις επιλογές.

Ο Τανζανός φορ έχει συμβόλαιο ως το 2025 και έχει… ξεμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, όπου είναι εκτός πλάνων.

«Ο Πιερό, ο οποίος θα υπογράψει με την ΑΕΚ, αφήνει πίσω του 43 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και 18 ασίστ. Στη Χάιφα εργάζονται από την αρχή για να βρουν έναν κατάλληλο αντικαταστάτη και ένας αξιωματούχος του συλλόγου είπε: “Θα φέρουμε έναν επιθετικό, ο οποίος θα συνεισφέρει στην ομάδα”», αναφέρουν στο Ισραήλ και προσθέτουν:

«Ο 31χρονος επιθετικός Αλί Σαμάτα πρωταγωνίστησε στο Βέλγιο και αγοράστηκε από την Άστον Βίλα για δέκα εκατομμύρια ευρώ. Μια σεζόν αργότερα πουλήθηκε στη Φενερμπαχτσέ για έξι εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά ο Σαμάτα σημείωσε 68 γκολ στο Βέλγιο. Με 14 εμφανίσεις στην Premier League και τρία γκολ στο Champions League, σημείωσε 122 γκολ στα οποία πρόσθεσε 39 ασίστ.

Για το Ισραήλ η μεταγραφική περίοδος κλείνει την επόμενη Τετάρτη και στη Χάιφα στοχεύουν να ολοκληρώσουν την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού και εξτρέμ, καθώς και να βρουν ομάδα για τον Έρικ Σουράνοφ».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα