back to top
26 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

26 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολάκης: Το αργότερο αρχές Νοεμβρίου οι εκλογές για τη νέα ηγεσία

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της ΠΓ για το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την προεδρική εκλογή και την παρουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΔΕΘ.

Εν τω μεταξύ, την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, προσερχόμενος στη συνεδρίαση, εκφράζοντας την άποψη ότι οι διαδικασίες πρέπει να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. «Θεωρώ ότι το τραύμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επουλωθεί και να κλείσει γρήγορα με την έκφραση της γνώμης των μελών του και όλου του κόσμου που πιστεύω ότι θα συμμετέχει στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι «το πρώτο καθήκον είναι να οργανώσουμε την πάλη για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ερωτηθείς για το εάν μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι εκ νέου υποψήφιος απάντησε: «Γιατί να μην είναι; Φυσικά και μπορεί να είναι. Αυτές οι ακρότητες που ακούγονται και οι οποίες σε μεγάλο βαθμό είναι υποβολιμιαίες, δεν είναι η πραγματική κατάσταση». «Αλλά εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει δημοσκόπηση για να φτιάξει άλλο κόμμα. Ελπίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Σχετικά με την προτεινόμενη ημερομηνία εκλογών νέας ηγεσίας, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνουν το αργότερο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. «Δεν έχουμε περιθώριο να πάμε παραπέρα. Το παραπέρα σημαίνει κατάσταση παραλυτική», σημείωσε.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα