back to top
28.8 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

28.8 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάρι: «Ελπίζω να επιστρέψω και πριν τον Ιανουάριο»

Διαβάστε επίσης

Ο Μαουρίσιο Σάρι ήταν ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του μέσα στο καλοκαίρι, με τους «πράσινους» να του καταθέτουν την υψηλότερη πρόταση που έχει γίνει ποτέ σε προπονητή, αλλά τον άλλοτε κόουτς της Λάτσιο να αποφασίζει να απορρίψει αυτή την προοπτική.

Ο 65χρονος Ιταλός πάντως δεν συμφώνησε με καμία ομάδα και προς το παρόν είναι ελεύθερος, με τον ίδιο να μιλά στην «Gazzetta dello Sport» και να τονίζει πως θέλει να επιστρέψει στην δράση ακόμα και πριν τον Ιανουάριο, κάτι που εξαρτάται βέβαια και από τις προτάσεις που θα του γίνουν.

«Ελπίζω να επιστρέψω πριν τον Γενάρη, αλλά εξαρτάται και από τις καταστάσεις και τις προτάσεις που θα δεχθώ, τα κίνητρα και το τηλέφωνο που θα μου δώσει περισσότερη αδρεναλίνη. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να σταματάει.

Θέλω ακόμα να προπονήσω και πιστεύω είμαι σε μια κατάσταση στο να δώσω πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε και την ομάδα εκτός Ευρώπης που θα ήθελε κάποτε να αναλάβει.

«Η Μπόκα θα ήταν ένα τρελό όνειρο, αλλά δεν ξέρω αν θα γινόταν πραγματικότητα. Κάποια παιχνίδια στο Μπομπονέρα θα ήταν μια μοναδική εμπειρία» είπε, ενώ στην συνέχεια σχολίασε τις εξελίξεις σε Μίλαν, Γιουβέντους και γενικά το ιταλικό ποδόσφαιρο, στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα