back to top
25.8 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

25.8 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Χατζηνικολάου: “Να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες”

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για τις αναμετρήσεις της Ελλάδας με τη Σερβία στο Βελιγράδι για το World Group I του Davis Cup, με την ελληνική ομάδα να παρατάσσεται χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα σε ό,τι καλύτερο έχει η Σερβία με προεξέχοντα τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Εμείς είμαστε χωρίς τον Στέφανο, που έχει πρόβλημα στην πλάτη, κατά συνέπεια θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες.”, είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κάπτεν της Εθνικής.

“Φυσικά, η Σερβία είναι το μεγάλο φαβορί και το δικό μας πλάνο είναι να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο. Δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα, διότι έχουμε στη διάθεσή νέους παίκτες με καλύτερο ranking κοντά στο Νο700.”

Στην αποστολής της Σερβίας, εκτός από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, συμπεριλαμβάνονται και οι Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Ντούσαν Λάγιοβτις και Χαμάντ Μετζέντοβιτς, ενώ θα συμμετάσχει και ο 18χρονος Μάρκο Μακσίμοβιτς. Εκτός θα είναι ο Λάσλο Τζέρε λόγω τραυματισμού.

Από τη μεριά της η ελληνική ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί με τους Αριστοτέλη Θάνο, Γιάννη Ξυλά, Δημήτρη Αζωίδη και Πέτρο Τσιτσιπά. Μεγάλη απουσία είναι αυτή του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στη Σερβία λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Νο2 Έλληνας τενίστας, Στέφανος Σακελλαρίδης, αλλά και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια της 1ης ημέρας.

πηγή tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα