back to top
31.2 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

31.2 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνελήφθη 42χρονος για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές

Διαβάστε επίσης

Επεισοδιακή σύλληψη 42χρονου για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και κλοπές σε ταμειακές μηχανές καταστημάτων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για απόπειρα κλοπής, απείθεια και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αστυνομεύουν την περιοχή των Αχαρνών έκριναν ύποπτο τον 42χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών ο 42χρονος διέφυγε τρέχοντας πεζός και μετά από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Κατά την ακινητοποίησή του απώθησε τους αστυνομικούς και επιχείρησε να αφαιρέσει τον υπηρεσιακό οπλισμό ενός αστυνομικού χωρίς να τα καταφέρει.

Επίσης κατά τον έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης ενώ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και βούλευμα για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 42χρονος κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του 2024, μαζί με έτερο 45χρονο, διέπραττε κλοπές χρηματικών ποσών από ταμειακές μηχανές καταστημάτων στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Κατά την διάπραξη των κλοπών, ο 42χρονος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου αναμένοντας στο εσωτερικό «επιχειρησιακού οχήματός» στο οποίο είχαν τοποθετήσει λευκή ταινία στις πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να μην ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δημήτρης Πέρρος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα