back to top
24.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

24.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θ.Θεοχαρόπουλος: Εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ οι κινήσεις Κασσελάκη -Τώρα επιχειρεί να τον στραγγαλίσει οικονομικά

Διαβάστε επίσης

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή, αυτή τη φορά, την απόφαση Κασσελάκη να ανακαλέσει το πληρεξούσιο στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη μισθοδοσία των εργαζομένων.

«Αιφνιδιαζόμαστε συνεχώς με τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη οι οποίες στρέφονται πολλές φορές εναντίον του ίδιου του κόμματος. Ένας έκπτωτος πρόεδρος πάντως, δεν έχει αρμοδιότητες επί των οικονομικών σχολίασε, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στον Γιώργο Μελιγγώνη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι πρωτοφανές ένας πρώην Πρόεδρος κόμματος να επιχειρεί να αντιδικεί με το κόμμα του, επιχειρεί να στραγγαλίσει οικονομικά το κόμμα του, που δεν έχε βέβαια την αρμοδιότητα και απειλεί ότι θα στείλει το κόμμα στα δικαστήρια» πρόσθεσε.

Υποψηφιότητα Κασσελάκη
«Κάθε μέλος του κόμματος έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις, συνεπώς και ο Στ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Αν και εφόσον βάλει υποψηφιότητα, δεν πρόκειται να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο κόσμος, η βάση της Αριστεράς, έχει καταδικάσει τις πρακτικές που λειτούργησαν το προηγούμενο διάστημα επί προεδρίας του. Θα τον αποδοκιμάσει η βάση του κόμματος. Είμαστε όλοι ενήλικες να αποφασίσουμε και πρέπει να αποφασίζουμε βάσει και του καταστατικού του κόμματος. Δεν υπάρχει ανέλεγκτη ηγεσία στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Θέμα Δημοκρατίας και σταθερότητας του πολιτικού συστήματος, να ακουστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές του θέσεις

«Δεν υποστηρίζω ούτε τις γρήγορες, ούτε τις αργόσυρτες διαδικασίες. Θέλω να παράγουμε θέσεις και να έχουμε και την εκλογή προέδρου. Νομίζω είναι σωστή η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας. Πρέπει να παρουσιάσουν τις πολιτικές του πλατφόρμες, να κριθούν από το Συνέδριο και μετά να προχωρήσουμε στην εκλογή προέδρου, ο οποίος θα δεσμεύεται από τις αποφάσεις του Συνεδρίου κι αυτό για να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Είναι θέμα Δημοκρατίας και θέμα σταθερότητας του πολιτικού συστήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ να ακουστεί για τις πολιτικές του θέσεις».

Συμπόρευση δυνάμεων του προοδευτικού χώρου

«Πρέπει να υπάρξει συμπόρευση δυνάμεων του προοδευτικού χώρου, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποτελέσουμε εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε λόγω της εσωκομματικής διαδικασίας να δούμε το δέντρο και να ξεχάσουμε το δάσος».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα