back to top
33.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

33.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

Νίκος Σοφιανός: Να πιέσουμε ενάντια στην υποστελέχωση των υπηρεσιών

Διαβάστε επίσης

“Όταν σπάει ένα απόστημα, αυτό δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου και το ίδιο ισχύει για όλους τους εργασιακούς χώρους” υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας Νίκος Σοφιανός.

Επιπλέον ζήτησε την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και πρότεινε ως άμεσο μέτρο για την αντιμετώπιση της διαφθοράς την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών.

“Δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι ξεμπερδέψαμε και ξεκαθαρίσαμε, με αφορμή την εγκληματική συμμορία που ανακαλύφθηκε. Δεν ξέρω αν δεν υπάρχουν “άκρες” και “πλάτες”. Και δεν αφορά τον Δήμο της Αθήνας μόνο, αφορά το υπουργείο Πολιτισμού, αφορά την Περιφέρεια.

​Ένα δίκτυο δηλαδή, το οποίο σε ένα κράτος ταξικό, τοξικό και αδιάφορο για την καθημερινότητα των πολλών, ισχυρό όμως για να υλοποιεί και να περνάει και να τρέχει τα επιχειρηματικά συμφέροντα, υπάρχει και ένα πολιτικό κλίμα στο οποίο ανθίζει η διαφθορά” τόνισε ο Νίκος Σοφιανός.

“​Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας, είναι μέλος Υπηρεσιακού Συμβουλίου και ήταν υποψήφιος με τη συμμαχία υπό τον κ. Μώραλη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στον Δήμο του Πειραιά, δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ το κόμμα τους τα έβαλε σε αργία. Τα λέω αυτά γιατί δεν ήρθε από το πουθενά αυτή η μπόχα” πρόσθεσε ο κ. Σοφιανός.

“Αν θέλουμε να πάρουμε κάποια άμεσα μέτρα, είναι να πιέσουμε ενάντια στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, ενάντια στα διάφορα συμφέροντα και τα “ντιλαρίσματα” που γίνονται και στα πλαίσια αυτά εννοείται ότι πρέπει να διερευνηθεί ενδελεχώς σε όλες τις προεκτάσεις αυτή η ιστορία και εννοείται – και δεν χρειάζεται να το λέμε – ότι όταν σπάει ένα απόστημα, αυτό δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου και το ίδιο ισχύει νομίζω για όλους τους εργασιακούς χώρους” τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα