back to top
35.8 C
Athens
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2024

35.8 C
Athens
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2024

Σύντομα το εισαγγελικό πόρισμα για την πυρκαγιά στην Ύδρα

Διαβάστε επίσης

Εντός των επομένων ημερών θα διαβιβαστεί από την Εισαγγελία το πόρισμα της υπόθεσης που αφορά την πυρκαγιά στην Ύδρα στις 21 Ιουνίου, που αποδίδεται σε πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από θαλαμηγό την οποία είχαν ναυλώσει επιχειρηματίες από το Καζακστάν, γνωστοποίησε στη Βουλή, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.

«Περιμένουμε το εισαγγελικό πόρισμα και αμέσως θα κινηθούν οι ελεγκτικές διαδικασίες και θα επιβληθούν οι μέγιστες ποινές προς γνώση και συμμόρφωση όλων»,ανέφερε ο κ.Τουρνάς.

Από την πλευρά του, ο κ.Χαρίτσης μίλησε για φιάσκο, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να επιτρέπεται στους ζάμπλουτους ολιγάρχες να διαφεύγουν ανενόχλητοι για το Καζακστάν και να την πληρώνουν οι καμαρώτοι και το πλήρωμα της θαλαμηγού». Επίσης,ανέφερε ότι «το μοντέλο αχαλίνωτης τουριστικής ανάπτυξης που προωθεί η κυβέρνηση, επιτρέπει σε ξένους ολιγάρχες να αλωνίζουν και να καταστρέφουν πόρους και υποδομές της χώρας μας και μετά να μπορούν να φεύγουν ανενόχλητοι».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα