back to top
32.9 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

32.9 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Νέες συναντήσεις του Στ. Κασσελάκη με πολίτες στην Κουμουνδούρου – «Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στις 12:00, θα συναντήσει πολίτες στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για πολίτες οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να συναντήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την προηγούμενη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του αναφέρεται σε μία από τους πολίτες που συνάντησε την περασμένη εβδομάδα, το σπίτι της οποίας έβγαινε σε πλειστηριασμό και στις κινήσεις που έγιναν με αποτέλεσμα να δοθεί χρόνος για τη ρύθμιση του χρέους της.

«Την περασμένη Πέμπτη ανοίξαμε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Δεκάδες πολίτες ήρθαν να μοιραστούν μαζί μου τις ιδέες τους, αλλά και τα προβλήματά τους. Μια γυναίκα μου ανέφερε ότι το σπίτι της- πρώτη κατοικία- θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με ημερομηνία εκτέλεσης, σήμερα 17/07. Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε χθες να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ιδιοκτήτρια για μια οριστική ρύθμιση του χρέους της», σημειώνει, τονίζοντας ότι «η πολιτική δεν είναι απλώς επικοινωνία και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είναι η λύση στα προβλήματα των πολιτών. Σας το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα είμαι δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» αναφέρει στην ανάρτηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα