back to top
36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αναστάτωση στο Άργος Ορεστικό – Αρκούδα εγκλωβίστηκε στο κέντρο της πόλης

Διαβάστε επίσης

Μια μεγαλόσωμη αρκούδα εγκλωβίστηκε -για άγνωστο λόγο- αργά χθες το βράδυ, στο κέντρο της πόλης, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Αρχικά το ζώο εντόπισε μια παρέα νεαρών, που το είδαν να τρέχει πανικόβλητο σε κεντρικούς οδούς της μικρής πόλης. Ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία και η πυροσβεστική, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών. Μαρτυρίες κατοίκων ανάφεραν ότι σε άλλο σημείο της πόλης υπήρχε η παρουσία μια μικρής αρκούδας, που φαίνεται ότι ήταν το μωρό της, το οποίο, για κάποιον λόγο, χωρίστηκε από τη μητέρα του. Με τη βοήθεια των υπαλλήλων του Δασαρχείου Καστοριάς και με τη χρήση κροτίδων, η αρκούδα, μετά από δύο ώρες, οδηγήθηκε προς την έξοδο της πόλης.

Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο, συμμετέχοντας στις προσπάθειες απεγκλωβισμού του ζώου, φανερά ενοχλημένος από την εξέλιξη του γεγονότος, αλλά και από τα συνεχή περιστατικά παρουσίας αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς ότι την επόμενη περίοδο «θα αλλάξουν όλα για όσους νομίζουν ότι μπορούμε να ζούμε όλοι μαζί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα